Inschrijvingen voor de Lhasa Apso Club Nederland

Lhasa Apso Club Nederland de eerste Lhasa Apso Club in Nederland erkend door de Raad van Beheer,

inschrijven voor het evenement

Dag vd Hond met luxe High Tea op zondag 27 mei

klik hier

Lhasa Apso Club Evenementen

• IMPRESSIE VAN DE GEZELLIGE

• Wandeling met luxe High Tea op zondag 25 februari 2018 te Diever

• Clubdag 19 november 2017

• Wij kunnen allemaal terug kijken op een zeer geslaagde dag, met dank aan de ZVKC voor het gebruik van de Kantine, Hal en het terrein. Jos en Marja Koeman voor hun kook kunsten.

Langs deze weg wil ik onze sponsors ST-Addons BV, Goudeseume BV en Impulsplant BV hartelijk bedanken voor jullie bijdragen.

Het is een prachtige dag geworden!
    Nogmaals dank namens het bestuur, LACN

EEN EERSTE FOTO IMPRESSIE:

ER KOMEN NOG MEER FOTO OP DE WEBSITE

Deze Raadar special gaat over de Dag van de Hond 2017 met thema Kind & Hond met daarin de Lhasa Apso Club Nederland. >>Klik hier<<

•

• 10 september het mooie Groede domein in een schitterende omgeving foto reportage;

19 november wordt een complete Lhasa Apso happening met een keuring, een zeer gedetailleerde voordracht over de Lhasa Apso in Nederland en de evolutie van ons ras voor de leden en keurmeesters, sport en spel met onze Lhasas en nog heel veel meer! dit evenement zal worden gehouden op het terrein van de Kynologenclub ZVKC te Axel.

Keurmeesters en aspirant keurmeesters voor de Lhasa Apso worden uitgenodigd.

Wij beschikken over het hele terrein, een grote hal en de kantine met keuken!
    U kunt zelfs met de camper /caravan komen! Hotels zijn nabij.

Voorlopig programma:

Ochtend vanaf 10.30 uur een seminar met Powerpoint en live Lhasas voor een verdieping in het ras, na het seminar; lunch en in de middag keuringen, sport - spel

aansluitend een gezamenlijke maaltijd!

Voor verdere informatie over het programma op deze dag, die zeker voor (aspirant) keurmeesters interessant zal zijn!

• 21 mei 2017 Dag van de Hond

• 26 maart 2017 ALV te Axel in de kantine van de ZVKC.

• uitnodigingen en agenda zijn verstuurd naar alle leden

• 23 oktober 2016 Lhasa Apso Clubdag te Kapelle, met dank aan Celsiusprojects BV.

Willekeurige selectie uit de foto's;

• - ras seminaar 2017 en keurmeesters examen 2017

• DAG VAN DE HOND 2016

Hier een aantal foto’s van de 2 locaties Amsterdam en Breskens, waar wij de Dag van de Hond hebben georganiseerd en de deelnemers waren dol enthousiast.
Er waren volwassen, jeugd en pups aanwezig, wandelingen, strand spelen, boswandeling en op beide locaties een afsluitende High Tea! het was een bijzonder succesvolle dag voor onze vereniging, de Lhasa Apso Club Nederland, iedereen hartelijk dank voor jullie deelname.

Willekeurige selectie uit de foto's;

**************************************