Lhasa Apso Club Nederland de eerste Lhasa Apso Club in Nederland erkend door de Raad van Beheer,

 

 

Start

Club nieuws

Bestuur & contact
Ereleden
Lidmaatschap
Clubinformatie
Evenementen
Fokkers
 Fokreglement
Gezondheid
Foto's   Foto Archief
Lhasa Apso ras
Rasstandaard
Pupinformatie
Pups beschikbaar
Links & Sponsors
English

 

 

 

Disclaimer


De Lhasa Apso Club Nederland tracht met uiterste zorgvuldigheid de gegevens en informatie op de website en in het clubblad/ digitale nieuwsbrief te plaatsen. Desondanks blijft het mogelijk dat er op de website of in het clubblad/ digitale nieuwsbrief onvolkomenheden en/of onjuistheden voorkomen.

De Lhasa Apso Club Nederland tracht met uiterste zorgvuldigheid de gegevens en informatie op de website en in het clubblad/ digitale nieuwsbrief te plaatsen. Desondanks blijft het mogelijk dat er op de website of in het clubblad onvolkomenheden en/of onjuistheden voorkomen.

De Lhasa Apso Club Nederland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe en/of indirecte schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken en of verspreiden van deze gegevens en informatie.
Tenzij anders vermeld is de informatie op de website en van het clubblad/ digitale nieuwsbrief, zoals teksten, lay-out, afbeeldingen, scripts, artikelen eigendom van de Lhasa Apso Club Nederland

Bij het gebruik van foto's en ander materiaal heeft de Lhasa Apso Club Nederland  zoveel mogelijk getracht om rechthebbenden te achterhalen en het materiaal met toestemming te gebruiken. Mocht er materiaal zijn waarvan u kunt aantonen rechthebbende te zijn, en als rechthebbende niet wenst dat dit gebruikt wordt op onze website, neemt u dan contact op met de Lhasa Apso Club Nederland .

Vragen en opmerkingen over deze website kunt u mailen naar: info@lhasaapsoclub.nl